Følgende hovedretter er blevet serveret i Madklubben
anno 1991
Dato
|
Hvad
|
Point
|
Hvem
|
28.Sep '91
|
Lammekøller m/pastasalat
og fl.stuvede kartofler
|
ingen
|
Steffensen
|
23.Nov '91
|
Farseret kalkunbryst m/Hasselbach kartofler
|
ingen
|
Larsen
|
7.Mar '92
|
Culottesteg med flødestuvede kartofler
|
ingen
|
Sørensen
|
15.Maj '92
|
Jomfruhummer én masse
|
ingen
|
Studstrup
|
28.Jun '92
|
Canton Hotpot
|
ingen
|
Steffensen
|
8.Aug '92
|
Orangeglaceret skinke m/kartofler & gemüse
|
ingen
|
Larsen
|
13.Nov '92
|
Mørbradbeuf i vildtsauce og vilde ris
|
ingen
|
Studstrup
|
13.Mar '93
|
Mørbradbeuf i citronsauce
|
ingen
|
Steffensen
|
15.Maj '93
|
Bøf i folie
|
ingen
|
Sørensen
|
7.Aug '93
|
Paella
|
ingen
|
Larsen
|
20.Nov '93
|
Dyreryg uden Waldorfsalat
|
ingen
|
Studstrup
|
22.Jan '94
|
Osso Buco
|
ingen
|
Steffensen
|
19.Feb '94
|
Indbagt mørbrad
|
ingen
|
Sørensen
|
7.Maj '94
|
Rødvinsmarineret kængurukølle
|
ingen
|
Larsen
|
27.Aug '94
|
And med flødestuvede kartofler
|
4,200
|
Studstrup
|
1.Okt '94
|
Lam Ratatouille
|
3,600
|
Steffensen
|
14.Jan '95
|
Skinkemignon med Chasseur
|
3,420
|
Sørensen
|
27.Maj '95
|
Filet mignon med Gemüse
|
3,450
|
Larsen
|
24.Jun '95
|
Ris Pilaf
|
2,390
|
Studstrup
|
5.Aug '95
|
Tortillas og Tacos
|
2,750
|
Steffensen
|
30.Sep '95
|
Dyrekølle med tranebærkompot
|
3,580
|
Sørensen
|
2.Dec '95
|
Rijstaffel
|
3,300
|
Bengtson
|
27.Jan '96
|
Moseand m/Hasselbach og æble/avocadosalat
|
3,520
|
Larsen
|
16.Mar '96
|
Olie/Grøntsagsfondue m/løg,tomater & risboller
|
3,190
|
Steffensen
|
11.Maj '96
|
Stifadho
|
3,080
|
Andersen
|
9.Nov '96
|
Pollo el Mexicano
|
2,910
|
Bengtson
|
25.Jan '97
|
Indbagt laks
|
3,500
|
Larsen
|
5.Apr '97
|
Oksehøjreb med fyldte tomater
|
3,410
|
Sørensen
|
21.Jun ´97
|
Coq au Riesling
|
3,320
|
Andersen
|
16.Aug '97
|
Oliefondue: Mørbrad Satay + Orientalsk fiskefondue
|
3,030
|
Steffensen
|
10.Jan '98
|
Hamburgerryg med gemüse
|
2,890
|
Bengtson
|
7.Mar '98
|
Fyldt fasan m/flødestuvede
kartofler & kantarelsauce
|
3,630
|
Larsen
|
2.Maj ´98
|
Krydret mørbrad med vilde ris
|
3,480
|
Andersen
|
29.Aug '98
|
Indonesisk karrygryde
|
2,900
|
Steffensen
|
7.Nov '98
|
Lomo
|
3,740
|
Studstrup
|
9.Jan '99
|
Kalvefilet cordon bleu m/hasselbach
og rosenkålsalat
|
3,760
|
Larsen
|
27.Mar '99
|
Vild struds m/kartofler & Walldorf salat
|
3,225
|
Sørensen
|
12.Jun '99 |
Lammeryg med bagekartofler & gemüse
|
3,278 |
Steffensen |
4.Sep '99
|
Skinke Mignon a la Andersen
|
3,483 |
Andersen |
12.Feb '00 |
Rib-eyes med svampefløde og asparges
|
2,953 |
Sørensen |
29.Apr '00 |
Berberi-andebryst med rødløgssalat,
kartofler og kantarelsauce |
3,180 |
Larsen |
15.Jul '00 |
Indisk lammegryde med ananasris og
agurkemyntesauce |
3,455 |
Steffensen |
21.Okt '00 |
Thanksgiving
Dinner |
3.900 |
Andersen |
17.Feb '01 |
Indbagt oksefilet
m/svampe, bagte hvidløg, aspargeskartofler, haricots verts og
bordelaise-sauce |
4,150 |
Larsen |
05.Maj '01 |
Urtefarseret
oksemørbrad m/gemüse |
3,967 |
Studstrup |
28.Jul '01 |
Taiwan-mørbrad
med krydret ris |
3,553 |
Sørensen |
06.Okt '01 |
Thailandsk aften |
3,350 |
Steffensen |
12.Jan '02 |
Marineret oksefilet med
pommes duchesse |
3,77 |
Andersen |
13.Apr '02 |
Rødvinsmarineret
Vildsvinekølle |
3,508 |
Larsen |
08.Jun '02 |
Tunbøffer m/gulerødder
samt
Renbøffer m/kartoffelsalat |
3,575
3,875 |
Studstrup |
05. Okt '02 |
Ovnbagt svinemørbradbøffer med kompot,
urtekartofler og koriandersalat. |
3,440 |
Steffensen |
30.Nov '02 |
Fyldt svinemørbrad
m/æbler, bacon og soltørrede tomater |
3,300 |
Sørensen |
23.Feb '03 |
Salviekrydret oksesteg med
pommes chateau |
3,700 |
Andersen |
10. Maj '03 |
Kalvefilet med mozzarella
og soltørrede tomater, nye asparges i svøb og kartoffelterrine med
timiansauce |
3,725 |
Larsen |
30. Aug '03 |
Indbagte tournados
m/aspargeskartofler, salat mm |
2,766 |
Steffensen |
15.Nov '03 |
Gratineret roastbeef
m/bagekartofler og salat |
3,333 |
Sørensen |
06.Mar '04 |
Oksehøjreb
m/vintergrøntsager og hvidløgskartoffelmos |
3,600 |
Andersen |
01.Maj '04 |
Ølmarineret elgentrecote med rodfrugtpure,
blegselleri-salat, canariske kartofler og sauce |
3,520 |
Larsen |
17. Jul '04 |
Svinemørbrad
med krydderurter og kartofler mediterranean (u/sovs) |
3,566 |
Sørensen |
09. Sep '04 |
Barbecue-ribs med eksotisk
salsa og cole-slaw |
3,266 |
Steffensen |
23. Okt '04 |
Oksetyndsteg
med limesauce og saltbagte grøntsager |
3,283 |
Andersen |
05. Feb '05 |
Bourbonflamberet andebryst med rødkål, ristet spinat og søde kartofler |
3,760 |
Larsen |
09.Apr '05 |
Lammefilet i svinenet med kalvesoufflefars,
smørsauteret spinat, citrontimiansky, pommes chateau og grøntsager |
3,733 |
Sørensen |
29.okt.
'05 |
Fasan med
græskarchutney og hasselbackkartofler |
3,132 |
Steffensen |
07. jan
'06 |
Fyldt
lammefilet med kartoffelgratin og grillede grøntsager |
3,866 |
Andersen |
25. feb '06 |
Gammeldaws Oksesteg m/glacerede løg og rodfrugtlagkager |
3,340 |
Larsen |
22.apr '06 |
Laks med citron/Estragon smør og artiskoksalat |
3,566 |
Sørensen |
24.Jun '06 |
Klar
suppe m/kødboller og melboller samt tværreb, kartofler og
peberrodssauce |
2,989 |
Steffensen |
18. aug
'06 |
Marineret
lammekølle m/kartoffelgratin |
3,259 |
Andersen |
29. okt
'06 |
Rødvinsmarineret råvildtkølle med
kantarelsauce, rodfrugtmos i kartoffelmedalje og æble-
blegsellerisalat |
3,678 |
Larsen |
17. Feb
'07 |
Chateau
Briand med bagte hvidløg, kartofler med madagascarpeber-sauce |
3,482 |
Sørensen |
21. Apr '07 |
Sauteret
kyllingebryst med 40 hvidløgsfed, svampe-mix i filo-dej, bagte hvidløg
og ris. Serveret med brød og croutoner |
2,798 |
Steffensen |
23. Jun
'07 |
Flanksteaks m/porrer og svampesauce og la Santa
kartofler |
4,122 |
Andersen |
06. Okt '07 |
Indbagt
Krondyrfilet m/kartoffelroulade |
3,400 |
Larsen |
26. Jan '08 |
Lammefilet bagt m/foie gras og trøffel,
ratatouille og aspargeskartofler |
3,630 |
Sørensen |
22. Mar '08 |
Ovnbagt lammeculotte med auberginer,
blommetomater, hvidløg, råstegte kartofler og mynteolie |
3,604 |
Steffensen |
21. Jun
'08 |
Indbagt
svinemørbrad med esdragonsauce & gemüse |
3,430 |
Andersen |
13. Sep '08 |
Perlehønebryst "Normandie" med calvados, æbler
og valnødder. Hertil Spätzle, druekompot og salattallerken med skovbær |
3,803 |
Larsen |
04. Okt. '08 |
Dyrekølle
med fløde m/druer og Peder-skrællede aspargeskartofler |
3,485 |
Sørensen |
24. Jan
'09 |
Saltimbocca con Spinaci saporiti alle Acciughe e Cipolle Ripienne |
3,023 |
Steffensen |
04. Apr '09 |
Spicy
Lammekølle og salat med grønne bønner |
3,385 |
Andersen |
13. Jun
'09 |
Farseret Perlehønebryst m/smørstegte kartofler og
grillede grøntsager |
3,584 |
Larsen |
15. Aug
'09 |
Kalvecoulotter med rosmarin og hvidløg |
3,382 |
Sørensen |
24. Okt
'09 |
Lammekroner med rodfrugtstårne |
3,653 |
Steffensen |
09.Jan.10 |
Andebryst med orangesauce og rødkålssalat |
3,519 |
Andersen |
20. Feb
'10 |
Oksemørbrad med limesauce og saltgrøntsager |
3,415 |
Sørensen |
24. Apr '10 |
Højrebsstegt stegt som engelsk roastbeef a la
Price m/fyldte tomater, roulade af jordskokker og asparges |
3,705 |
Larsen |
19. Jun
'10 |
Fårekølle
med ovnbagte hvidløg/rødløg/gulerødder - hertil kartoffeltimbaler og
rødvinssauce og brød |
3,486 |
Steffensen |
04. Sep
'10 |
Fyldt oksemørbrad m/timiankartofler, gratineret
broccoli og pæresalat |
3,940 |
Andersen |
06. Nov '10 |
Helstegt
oksemørbrad med citronbagte persillerødder, olivenkartoffelmos,
rødløgsrelish og persillepesto |
3,167 |
Sørensen |
22. Jan
'11 |
Dyreryg og vildtfarsbrød m/svampe og tranebær.
Hertil waldorfsalat, bagte kartoffelkager og tranebærkompot |
3,767 |
Larsen |
26. Mar '11 |
Oslo
Bucco |
3,317 |
Steffensen |
18. Jun '11 |
Krondyrfilet m/kartoffelpakker, spidskålssalat og sauce |
3,412 |
Andersen |
20. Aug '11 |
Italiensk
farsbrød med pasta og tomatsauce |
3,180 |
Sørensen |
29. Okt
'11 |
Beef Wellington med garniture, jordskokkegratin
og blommesovs |
3,633 |
Larsen |
21. Jan '12 |
Grydestegt kængurutyksteg m/kartoffelroulade,
selleripuré og kantarelragout. Hertil rødbedesalat |
3,738 |
Steffensen |
20. Feb
'12 |
Rødvinsbraiseret oksesteg med baconbønner og Hasselbach kartofler |
3,385 |
Andersen |
28. Apr '12 |
Culottesteg med varm kartoffelsalat, grillede
pærer og jordbærsalsa |
3,652 |
Sørensen |
23. Jun '12 |
Mørbradrulle med Seranoskinke og pestofyld,
Mørbradtårn med chorizo og flødeost, Tomater fyldt med rodfrugtmos,
Toppede rødløg og ratatouille |
4,033 |
Larsen |
13 Okt '12 |
Spydstegt flæskesteg m/svær, kartofler,
rødkålssalat, vildtsauce og Waldorfsalat |
3,810 |
Steffensen |
02 Feb '13 |
Indbagt mørbrad i egen fars m/timiankartofler |
3,892 |
Andersen |
16. Mar
'13 |
Kalvemørbrad med varm tomat, spinat og
aspargeskartofler |
3,618 |
Sørensen |
25. Maj '13 |
Højtpissende krapyl i skinke - m/honning og pærer, forsommergrønt med
valnødder, Hvidvinskartofler med oliven |
3,220 |
Larsen |
09. Nov '13 |
Ovnstegt Oksemørbrad med
Pommes Anna, glaserede perleløg, gulerødder, salat og rødvinssauce |
|
Steffensen |
16. Jan '14 |
Skovhyttens vildtgryde med bagt kartoffelmos & chilirødbeder |
3,328 |
Andersen |
29. Mar '14 |
Fyldt mørbrad med sovs og kartofler, bønner & salat |
3,614 |
Sørensen |
10. Maj
'14 |
Medaljon
af chevre, med provencalsk ratatouille, fyldte tomater med escargots
og gratin pommes de terre |
3,022 |
Larsen |
16. Aug '14 |
Mini Beef Wellington med rodfrugttårn,
champignonsauce og broccolisalat |
3,506 |
Steffensen |
08. Nov
'14 |
Glaseret
svinekæbe og blomkålsgratin m/ost |
3,495 |
Andersen |
17. Jan
'15 |
Oksemørbrad med bagte løg og fyldte svampe |
3,668 |
Sørensen |
25. April
'15 |
Indbagt højlands krondyrkalvefilet med svampe og
tranebær relish. Cornflakespaneret flødekartoffeltårn samt salat
artiskok og haricot verte |
3,970 |
Larsen |
9. Maj '15 |
Luksuriøs
kylling i rød karry, m/chili og kokosmælk |
3,345 |
Steffensen |
29. Aug
'15 |
Angus Ball tip m/blomkålssalat, kartofler og
majs |
3,719 |
Andersen |
24. Okt
'15 |
Indbagt
svinemørbrad i egen fars m/kartofler og salat |
3,243 |
Sørensen |
16. Jan '16 |
Kalveculotte m/glaserede rødløg, bagt kartoffel
med rodfrugtmos og haricot verte salat |
3,683 |
Larsen |
9. Apr '16 |
Schweinhaxe mit Bratkartoffeln und Sauerkraut |
3,400 |
Steffensen |
4. Jun '16 |
Whisky-marineret roastbeef m/rosmarin,
kartofler og grønne asparges |
3,513 |
Andersen |
8. Okt '16 |
Nordisk
okseragout og kartoffelmos |
3,389 |
Sørensen |
14. Jan '17 |
Fyldt øffe-filet med kartofler på ping og
fyldte portobello svampe |
3,660 |
Larsen |
4. Mar '17 |
Ribeye-steaks med gemüse og rødvinssauce |
3,455 |
Steffensen |
29. Apr
'17 |
Kalvefilet med fyldte portobellosvampe, bagte
rødløg og whiskysauce |
3,519 |
Andersen |
30. Sep
'17 |
Oksefilet
med pebersauce, rodfrugter med krydderurter&honning |
3,443 |
Sørensen |
20. Jan '18 |
Oksespidsbryst med kartoffeltårne, bagte rodfrugter og champignonsauce |
3,412 |
Steffensen |
3. Mar '18 |
Ananas-indbagt mørbrad "sunkissed Jamaica"
med kartoffelkrustrader og paprikasovs - hertil salat |
3,62 |
Larsen |
12. Maj '18 |
Ølmarineret oksemørbrad med forårsgrønt |
3,368 |
Andersen |
06. Okt '18 |
Stjerneskud Royal Greenland |
3,207 |
Steffensen |
10 Nov '18 |
Svinekæber m/kartoffelmos |
3,667 |
Sørensen |
19. Jan '19 |
Confit de canard med honningglacerede
rodfrugter |
3,755 |
Larsen |
2. Mar '19 |
Heston
Blumenthal 24 timers bøf m/tingeltangel og sovs |
3,052 |
Andersen |
2. Maj '19 |
Tournedos m/bacon-indsvøbte hvide asparges og
svampesauce |
3,500 |
Steffensen |
31. Aug '19 |
Oksefilet
m/pebersauce, gemüse og aspargeskartofler |
2,777 |
Sørensen |
2. Nov '19 |
Farseret
gås - med stegte kartofler og pære med tranebær-relish og rødkålssalat |
3,233 |
Larsen |
26 Sep '20 |
Fasansauté stroganoff a la VS |
3,732 |
Andersen |
7 Nov '20 |
Vietnamesiske hovedretter: And i rød karry,
Kødboller m/søde kartofler i gul karry, mangosalat |
3,527 |
Steffensen |
6 Mar '21 |
Beef Wellington m/svampesauce, kartofler og
salat |
3,572 |
Sørensen |
1. Maj '21 |
Rosastegt ungkvægsfilet med årstidens
rødder, syltede rødløg, mormordressing og sprøde salater |
3,800 |
Larsen |
16. Okt '21 |
Ungkvægculotte med flødekartofler, broccolisalat og bagte rødløg |
3,185 |
Andersen |
30. Apr
'22 |
And i
gryde med purétårne, lynsyltet spidskål, flødestuvet hvidkål og
portvinsglace |
3,150 |
Steffensen |
25. Jun
'22 |
Striploin
m/knuste kartofler og salat |
3,311 |
Sørensen |
27. Aug '22 |
Kalveculotte m/parmesankartofler, pebersauce og vandmelonsalat |
3,133 |
Larsen |
15. Okt '22 |
Fyldte andebryster m/sovs og kartofler og ovnbagte
grøntsager |
3,574 |
Andersen |
4. Jan '23 |
Rådyrskølle og -ryg død v/hagl, salte
kartofler, vildtsalat, bagte hvidløg og vildtsauce |
3,590 |
Steffensen |
11. Mar '23 |
Bouef
Bourguignon m/fyldte kartofler |
3,201 |
Sørensen |
06 Maj '23 |
Laks
Wellington med hvide/grønne asparges og hollandaise sauce |
3,456 |
Larsen |
|
|
|
Andersen |
|
|
|
Steffensen |
|
|
|
Sørensen |
|
|
|
Larsen |
|
|
|
Andersen |
|
|
|
Steffensen |
|
|
|
|
|