Farseret
perlehønebryst:
4 perlehønebryster, 1
kyllingefilet, 1 æggehvide, ½ dl fløde, salt og peber, 20 g spinat
Kyllingefileten blendes først
med salt og peber, så æggehvide og til sidst fløde. Derefter tilsættes den
hakkede spinat, og blandingen sprøjtes ind under skindet på perlehønebrysterne.
De brunes på panden og steges i ovn ved 150 gr i ca. 15 min, til de er
gennemstegte.
Smørstegte kartofler:
Små nye kartofler vaskes og
koges til de er al dente, hvorefter de steges i smør på panden.
Grillede grøntsager
4 små peberfrugter, 2
courgetter, 2 tomater, flåede og skåret i skiver, ¼ dl rapsolie, 2 spsk salt, 3
kviste timian, plus ekstra til pynt, ½ rød chili, 1 fed hakket hvidløg, 2 spsk
hvid balsamico.
Skær courgetterne igennem på
langs i 3 stykker, drys salt over og skyl dem igen efter 20 min. Varm en
grillpande op, pensl courgetterne med olie og steg dem, til de netop har taget
farve. Lad dem køle lidt af, og skær dem derefter i skiver, læg dem i en skål og
hold dem lune. Varm resten af olien i en pande, tilsæt krydderurter, chili og
hvidløg og sauter i 30 sekunder. Hæld blandingen over courgetterne. Vendes rundt
og tilsættes balsamico og tomatskiver. Krydres med salt og groft peber.
Peberfrugterne pensles med olie,
og steges på grillpanden til de rynker sig sammen.
|