MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Farseret perlehønebryst:

4 perlehønebryster, 1 kyllingefilet, 1 æggehvide, ½ dl fløde, salt og peber, 20 g spinat

Kyllingefileten blendes først med salt og peber, så æggehvide og til sidst fløde. Derefter tilsættes den hakkede spinat, og blandingen sprøjtes ind under skindet på perlehønebrysterne. De brunes på panden og steges i ovn ved 150 gr i ca. 15 min, til de er gennemstegte.

Smørstegte kartofler:

Små nye kartofler vaskes og koges til de er al dente, hvorefter de steges i smør på panden.

Grillede grøntsager

4 små peberfrugter, 2 courgetter, 2 tomater, flåede og skåret i skiver, ¼ dl rapsolie, 2 spsk salt, 3 kviste timian, plus ekstra til pynt, ½ rød chili, 1 fed hakket hvidløg, 2 spsk hvid balsamico.

 

Skær courgetterne igennem på langs i 3 stykker, drys salt over og skyl dem igen efter 20 min. Varm en grillpande op, pensl courgetterne med olie og steg dem, til de netop har taget farve. Lad dem køle lidt af, og skær dem derefter i skiver, læg dem i en skål og hold dem lune. Varm resten af olien i en pande, tilsæt krydderurter, chili og hvidløg og sauter i 30 sekunder. Hæld blandingen over courgetterne. Vendes rundt og tilsættes balsamico og tomatskiver. Krydres med salt og groft peber.

Peberfrugterne pensles med olie, og steges på grillpanden til de rynker sig sammen.