|
![]() Whiskymarineret roastbeef med rosmarinkartofler og grillede grønne asparges (8 personer)
Ingredienser: 1,7 kg whiskymarineret roastbeef (købt i Meny)
Til bruning efter vandbadet: 4 spsk. olivenolie salt friskkværnet peber
Hæld vand i sous vide maskinen og stil temperaturen til 56,5°c. Put kødet i vakuumposer. Kom det i vandbadet, når temperaturen er nået, og stil minuturet til 7 timer. Tag posen op, lad stegen trække i 10 minutter. Læg kødet på grillen og lad det brune. Skæres i tynde skiver.
Rosmarinkartofler:
Ingredienser · 2 kg små faste kartofler · Vand · 1 tsk groft salt · 100 g smør · 3 spsk. hakket frisk rosmarin · 1 tsk groft salt · friskkværnet peber Fremgangsmåde: Vask kartoflerne grundigt. Kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 4 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt smør og krydderier og vend rundt, så det bliver godt blandet. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen, til de er gyldne. Bagetid Ca. 20 min. ved 250°.
Whiskysauce:
Grillede grønne asparges: Ingredienser500 g grønne
asparges Vinaigrette Tilberedning30 min - 6-8 pers Knæk den hårde, træede ende af aspargesene. Vend aspargesene i lidt olivenolie, og grill dem på en meget varm grillpande, en grill eller en almindelig pande. De skal stadig have noget bid, når du serverer dem. Vinaigrette
|