MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Confiteret andebryst med honningglacerede rodfrugter, appelsinsauce og salat.

 

4 stk. confiteret andebryst tilberedes efter anvisning på pakken.

Honningglacerede rodfrugter: 500 g små kartofler, 300 g blandede rodfrugter, 4 spsk. akaciehonning, 25 g smør, saft og skal af 1 økologisk appelsin, 50 g hasselnøddeflager.

Kartoflerne koges næsten møre og pilles. Rodfrugterne skæres i facon så de passer til kartoflerne, og koges næsten møre. Honningen varmes langsomt op i en stor pande, til det begynder at karamellisere. Kom smørret i og lad det bruse op. Kom kartofler, rodfrugter og appelsinsaft i, og lad det simre i ca. 8 min til rodfrugterne har en jævn gylden farve. Ved servering drysses med reven appelsinskal og nøddeflager.

Appelsinsauce:  2 dl appelsinsaft, 2 dl fløde, 2 dl stegesky fra andebrysterne, 2 spsk Grand Manier, lys sovsejævner.

Ingredienserne koges sammen, smages til med salt og peber og jævnes.