Confiteret andebryst med honningglacerede rodfrugter, appelsinsauce og salat.

4 stk. confiteret andebryst tilberedes efter anvisning på
pakken.
Honningglacerede rodfrugter: 500 g små
kartofler, 300 g blandede rodfrugter, 4 spsk. akaciehonning, 25 g smør, saft og
skal af 1 økologisk appelsin, 50 g hasselnøddeflager.
Kartoflerne koges næsten møre og pilles. Rodfrugterne
skæres i facon så de passer til kartoflerne, og koges næsten møre. Honningen
varmes langsomt op i en stor pande, til det begynder at karamellisere. Kom
smørret i og lad det bruse op. Kom kartofler, rodfrugter og appelsinsaft i, og
lad det simre i ca. 8 min til rodfrugterne har en jævn gylden farve. Ved
servering drysses med reven appelsinskal og nøddeflager.
Appelsinsauce: 2 dl appelsinsaft, 2 dl
fløde, 2 dl stegesky fra andebrysterne, 2 spsk Grand Manier, lys sovsejævner.
Ingredienserne koges sammen, smages til med salt og peber
og jævnes.
|