MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Andebryst m/orangesauce og rødkålssalat (8 pers)

Ingredienser:

  • 6 andebryster

  • Skallen af to usprøjtede appelsiner

  • Cointreau

  • Kartofler

Strimler af appelsinskal lægges i blød i Cointreau i ca. 2 timer.

Andebrysterne ridses, drysser med salt og peber og steges lige tilpas.

Pandes koges af med kartoffelvand og andefond, og saucen bages op med Cointreau’en og appelsinskallen, fløde og appelsinsaft tilsættes efter behov.

Rødkålssalat

  • 1 lille rødkål

  • Smør

  • Hasselnødder

  • Appelsinfileter

Et lille rødkål fintsnittes og ristes på panden i smør. Grofthakkede nøddekerner tilsættes og steges med et øjeblik.

Salaten serveres lun – lige inden servering tilsættes rigeligt med appelsinfiletter (helt uden hvid hinde).