|
![]() Angus Balltip med rødvinssauce 2 Angus Balltip à ca. 1,3 kg.
Kødet gnides med salt og peber og 1 spiseskefuld smør. Vakuumeres og varmes i sous vide i 5 timer ved 54°c. Lige inden serveringen grilles kødstykker ca. 1 minut på hver side på en meget varm grill. Rødvinssauce: 1 stort løg 50 g smør 4 dl rødvin 5 dl kalve- eller oksefond (hjemmelavet el. fra en god slagter) 2 spsk. hvedemel 2½ dl piskefløde evt. saucekulør salt, peber
Skær løget i små tern, og svits dem i smørret i en gryde. Tilsæt rødvin og fond, og kog saucen ca. 15 min. udrør melet i fløden, og rør det i. Kog saucen igennem 5 min. under omrøring, og tilsæt evt. lidt saucekulør. smag til med salt og peber. Blomkålssalat med bær og mandler
Perfekt tilbehør til fiskefrikadeller, grillmad eller hakkebøffer30 minutter - 4 personerIngredienser
1
blomkål
|