MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Mørbrad i citronsauce (4 pers)

Ingredienser
 

  • 1 stor svinemørbrad
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk reven citronskal
  • peber
  • 25 g smør
  • 1 dl hvidvin
  • 1½ dl bouillon
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk saucejævner
  • 1 æggeblomme
  • citronskal
Skær mørbraden i 2-3 cm tykke bøffer og bank dem lidt flade med håndroden.
Krydr bøfferne med citronskal, salt og peber og steg dem på panden i smørret i 3-4 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme under alu-folie. Kog panden af med hvidvin og bouillon. Rør fløde, saucejævner og æggeblomme sammen og hæld denne jævning på panden under piskning.
Varm saucen op til kogepunktet og tag panden fra varmen. Smag saucen til med citron, salt og peber og hæld den over bøfferne.
Pasta med gulerodsspåner samt sukkerærter eller broccoli smager godt til.