MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Lammekød i ratatouille (4 pers)

Ingredienser:
 

  • ½ kg benfrit lammekød af køllen
  • salt og peber
  • 1 spsk olivenolie
Ingredienser Ratatouille:
  • 1 stor aubergine
  • 1 tsk salt
  • 2 løg
  • 2 peberfrugter
  • 1 stor courgette
  • 2-3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g flåede tomater fra dåse
  • 1 dl tør hvidvin
  • 1 kvist rosmarin
1. Skær auberginen i skiver og læg dem i en sigte med salt imellem.
2. Skær løgene i både og hvidløgsfedene i skiver. Skær peberfrugter og courgette i terninger.
3. Steg løg, peberfrugt og courgette i lidt olie i en tykbundet gryde over svag varme. Skyl saltet af aubergineskiverne, tør dem og skær dem i mindre stykker. Kom aubergine og hvidløg i gryden og lad det stege med.
4. Vend tomater med væde, vin og rosmarin i og lad det koge færdigt ca 5 minutter.
5. Skær lammekødet i terninger. Krydr dem med salt og peber og steg dem nogle minutter på hver side. Kødet skal stadig være rosa indvendigt.
6. Vend kødet i ratatouillen og lad det koge et par minutter. Server kogte, hvide bønner eller kartofler til.