MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Fyldt Svinemørbrad på Kartoffelbund

 

4 pers.
 

Ingredienser

·         Fyldt mørbrad på kartoffelbundSvinemørbrad, ca 700 g

·         Hakket persille

·         Revet skal af en citron

·         1 knust hvidløg

·         Pikant smøreost

·         2 pakker parmaskinke

·         Salt og peber

 

Sauce

·         250 g championer

·         1 løg

·         2,5 dl bouillon

·         2,5 dl piskefløde

·         Salt og peber

 

 

Tilbehør og pynt

·         800 g små kartofler

·         4 hvidløg i skiver

·         200 g grønne bønner

·         Blandet salat

 

 

Skær en lomme i mørbraden, smøres med pikant ost og drysses med persille, citronskal og hvidløg. Rulles sammen og beklædes med parmaskinke. Steges ved 200 C i 40 min.

Kartoflerne skæres i halve, krydres med salt og peber, de skivede hvidløg drysses over. Bages ved 200 C i oven i 40 min.

Championer og løg svitses, bouillon og piskefløde tilsættes. Simrer i 10 min, jævnes og smages til med salt og peber.

Årstidens salat serveres til.