Fyldt Svinemørbrad på Kartoffelbund
4 pers.
Ingredienser
·
Svinemørbrad,
ca 700 g
·
Hakket persille
·
Revet skal af en citron
·
1 knust hvidløg
·
Pikant smøreost
·
2 pakker parmaskinke
·
Salt og peber
Sauce
·
250 g championer
·
1 løg
·
2,5 dl bouillon
·
2,5 dl piskefløde
·
Salt og peber
Tilbehør og pynt
·
800 g små kartofler
·
4 hvidløg i skiver
·
200 g grønne bønner
·
Blandet salat
Skær en lomme i
mørbraden, smøres med pikant ost og drysses med persille, citronskal og hvidløg.
Rulles sammen og beklædes med parmaskinke. Steges ved 200 C i 40 min.
Kartoflerne skæres
i halve, krydres med salt og peber, de skivede hvidløg drysses over. Bages ved
200 C i oven i 40 min.
Championer og løg
svitses, bouillon og piskefløde tilsættes. Simrer i 10 min, jævnes og smages til
med salt og peber.
Årstidens salat
serveres til.
|