Mørbradrulle med seranoskinke
og pestofyld. (8
pers.)
-
1 svinemørbrad
-
Rød pesto
-
Soltørrede tomater
-
Seranoskinke i skiver
Tilberedning:
Mørbraden afpudses og flækkes
på langs, så den stadig hænger sammen i den ene side. Fyld pesto og strimlede
soltørrede tomater ovenpå og rul sammen på den lange led. Omvikles med
seranoskinke og snøres.
Steges i ovn ved 170 gr i
25-30 min. Rullen skæres i skiver ved servering.
Mørbradtårn med chorizo og
flødeost (8 pers.)
Tilberedning:
Mørbradene afpudses og hver
mørbrad skæres i 4 stykker. Stykkerne fyldes i en plasticpose sammen med
ingredienserne til marinaden, og ryst det hele godt sammen. Lad kødet marinere
et par timer i køleskab – vend af og til.
Stykkerne stilles på højkant.
Hvert stykke omvikles med 3 skiver chorizo og snøres. Flødeosten blandes med
finthakkede friske krydderurter og sprøjtes ovenpå tårnene.
Steges i ovn ved 170 gr i
25-30 min.

|