MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Mørbradrulle med seranoskinke og pestofyld.  (8 pers.)

  • 1 svinemørbrad

  • Rød pesto

  • Soltørrede tomater

  • Seranoskinke i skiver

Tilberedning:

Mørbraden afpudses og flækkes på langs, så den stadig hænger sammen i den ene side. Fyld pesto og strimlede soltørrede tomater ovenpå og rul sammen på den lange led. Omvikles med seranoskinke og snøres.

Steges i ovn ved 170 gr i 25-30 min. Rullen skæres i skiver ved servering.

 

Mørbradtårn med chorizo og flødeost  (8 pers.)

  • 2 svinemørbrad

  • 24 skiver chorizo

  • Marinade af f.eks. hvidvin, olie, krydderier og hvidløg

  • 200 g flødeost

  • Friske krydderurter

Tilberedning:

Mørbradene afpudses og hver mørbrad skæres i 4 stykker. Stykkerne fyldes i en plasticpose sammen med ingredienserne til marinaden, og ryst det hele godt sammen. Lad kødet marinere et par timer i køleskab – vend af og til.

Stykkerne stilles på højkant. Hvert stykke omvikles med 3 skiver chorizo og snøres. Flødeosten blandes med finthakkede friske krydderurter og sprøjtes ovenpå tårnene.

Steges i ovn ved 170 gr i 25-30 min.