MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Jordskoksuppe med kokosmælk og kylling (4 personer)

 

  • 500 g jordskokker

  • 5 dl kokosmælk

  • 3 dl hvidvin

  • 5 dl hønsebouillon

  • 1 løg

  • 1 madæble

  • ½ spk revet frisk ingefær

  • 3 stængler frisk basilikum

  • 1 stor rød mild chili (1/4 til suppen resten til kyllingen)

  • 1 spsk karry

  • 50 g smør

  • 200 g kyllingeinderfilet eller filet i strimler

  • 4 grillspyd

Skræl jordskokkerne og rist dem i lidt fedtstof i en gryde sammen med finthakket løg. Når jordskokkerne begynder at blive blanke, tilsættes småtskårne tern af skrællet æble og karry som lige ristes af. Tilsæt hvidvin og lad koge op. Derefter tilsættes fint skåret chili, basilikum, revet ingefær, kokosmælk og bouillon, og suppen småsimrer i ca. 25 minutter.

Blend suppen og lad den koge op. Smag til med salt og peber. Rund evt. af med lidt fløde.

Træk kyllingeinderfilet eller strimlet filet på grillspyd sammen med strimlet chili og steg dem på en hed pande ca. 3 minutter på hver side. Krydres med salt og peber og en anelse karry.