Butterdejstang med skinke,
champignon og broccoli 8 pers
·
Ingredienser
1 pakke butterdej 4 plader
eller 1 stor plade
1 pakke bacon i tern
250 g champignon i skiver
1 løg finthakket
1 pakke skinke i strimler
1 broccoli i små buketter
1 pakke flødeost naturel jeg
brugte light
2 spsk. dijonsennep eller
efter smag
1 spsk. sød fransk sennep
salt og friskkværnet peber
Svits bacon af først, så det
tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra
champignon er kogt næsten helt ind.
Tilsæt de bittesmå
broccolibuketter og lad dem varme igennem.
Kom skinkestrimlerne i og
vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.
Tilsæt flødeost, sennep,
salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.
Lad blandingen stå og afkøle
lidt.
Rul butterdejspladen ud så
den passer til en stor bradepande.
Læg al fyldet på miden og
klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over
midten.
Pensl med let sammenpisket
æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.
Server med salat.
|