MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 


 

Butterdejstang med skinke, champignon og broccoli 8 pers

·        

Ingredienser

1 pakke butterdej 4 plader eller 1 stor plade

1 pakke bacon i tern

250 g champignon i skiver

1 løg finthakket

1 pakke skinke i strimler

1 broccoli i små buketter

1 pakke flødeost naturel jeg brugte light

2 spsk. dijonsennep eller efter smag

1 spsk. sød fransk sennep

salt og friskkværnet peber

 

Svits bacon af først, så det tager farve. Tilsæt løg og champignon, lad det svitse med og simre til væden fra champignon er kogt næsten helt ind.

Tilsæt de bittesmå broccolibuketter og lad dem varme igennem.

Kom skinkestrimlerne i og vend det bare lige rundt, så det hele er godt fordelt.

Tilsæt flødeost, sennep, salt og friskkværnet peber. Rør til ost og sennep er godt og ligeligt fordelt.

Lad blandingen stå og afkøle lidt.

Rul butterdejspladen ud så den passer til en stor bradepande.

Læg al fyldet på miden og klip siderne af butterdejen i strimler, så de ligesom kan flettes ind over midten.

Pensl med let sammenpisket æg og sæt i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter.

Server med salat.