Grønne pandekager med
reje-/laksefyld og peberrodssauce (6
personer)
Ingredienser:
-
½ bdt. persille
-
2 store æg
-
1 dl mælk
-
2,5 dl mel
-
3 spsk flydende fedtstof
-
½ dl youghurt
-
1 tsk salt
-
200 g flødeost
-
170 g rejer
-
250 g røget laks
Tilberedning:
Blend persille og mælk med en stavblender. Pisk
æggene i med en gaffel og rør melet i. Tilsæt flydende fedtstof, youghurt og
salt.
Bag en stor pandekage på bagepapir i ovnen ved
150 gr i ca 20 min.
Når pandekagen er kølet af smøres den med
flødeost. Fordel laks og rejer ovenpå. Rul pandekagen sammen på den lange led,
og skær 2-3 cm tykke skiver på skrå.
Peberrodssauce:
-
1 stort bæger cremefraiche 18%
-
2-3 spsk revet peberrod
-
1 æble
-
1 løg
-
Salt, citronsaft, flydende honning
Peberrod, revet æble og finthakket løg blandes i
cremefraichen. Smag til med salt, citronsaft og honning.
Serveres med fintsnittet salat og groft brød.
|