MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Grønne pandekager med reje-/laksefyld og peberrodssauce  (6 personer)

Ingredienser:

  • ½ bdt. persille

  • 2 store æg

  • 1 dl mælk

  • 2,5 dl mel

  • 3 spsk flydende fedtstof

  • ½ dl youghurt

  • 1 tsk salt

  • 200 g flødeost

  • 170 g rejer

  • 250 g røget laks

Tilberedning:

Blend persille og mælk med en stavblender. Pisk æggene i med en gaffel og rør melet i. Tilsæt flydende fedtstof, youghurt og salt.

Bag en stor pandekage på bagepapir i ovnen ved 150 gr i ca 20 min.

Når pandekagen er kølet af smøres den med flødeost. Fordel laks og rejer ovenpå. Rul pandekagen sammen på den lange led, og skær 2-3 cm tykke skiver på skrå.

Peberrodssauce:

  • 1 stort bæger cremefraiche 18%

  • 2-3 spsk revet peberrod

  • 1 æble

  • 1 løg

  • Salt, citronsaft, flydende honning

Peberrod, revet æble og finthakket løg blandes i cremefraichen.  Smag til med salt, citronsaft og honning.

Serveres med fintsnittet salat og groft brød.