MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Carpacchio med rucola og parmesan (4 personer)

Ingredienser:

·        150 grm. velhængt oksefilet i papirtynde skiver

·        4 spsk. kraftig olivenolie

·        2 spsk. balsamico eddike

·        bdt. rucola salat og lidt radicchio

·        50 grm. frisk parmesan ost i tynde flager

·        100 grm. pinjekerner

·        Friskkværnet peber og salt

·        Sicilianske landboller

Rist pinjekerne i lidt olivenolie på en varm pande og lad dem køle af.

Pensel fire store tallerkener med lidt af olivenolien. Bank evt. kødskiverne let med bagsiden af hånden og anret dem med salaten på tallerkenerne. Stænk olivenolie og balsamico eddike over, drys ost og pinjekerner på og krydder retten med friskkværnet peber og salt og lad den trække mens de Sicilianske landboller lunes.