MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Parmaskinkeruller

Ingredienser:   

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 grøn peberfrugt

  • 1 gul peberfrugt

  • 125 g flødeost

  • 25 g revet parmesan

  • 2 finthakkede forårsløg

  • 7 g friskhakket oregano

  • 1 spsk kapers fra glas, afdryppede og hakkede

  • 1 spsk hakkede pinjekerner

  • 12 tynde skiver parmesan

Skær peberfrugterne i kvarter og fjern frø og frøstol. Steg dem i ovnen med skindsiden opad under en varm grill, til skindet bliver sort og blærer op. Læg dem i en plastpose til de er kolde og fjern så

Bland flødeost, parmesan, forårsløg, oregano, kapers og pinjekerner

Læg peberfrugtskivernepå skinkeskiverne og skær skinken til i samme størrelse
Fjern peberfrugten og smør noget af osteblandingen på skinkeskiverne. Læg peberfrugtskiverne ovenpå og smør lidt mere osteblanding over. Rul dem stramt sammen fra den korte ende. Læg film over og sæt dem på køl i e time, eller til de er faste. Skær dem i 1 cm skiver og server dem på cocktailpinde

 

Forberedelsestid: 30 minutter + afkøling
Tilberedningstid: 10 minutter
Antal: 40 stk