Parmaskinkeruller
Ingredienser:
Skær peberfrugterne i kvarter og
fjern frø og frøstol. Steg dem i ovnen med skindsiden opad under en varm grill,
til skindet bliver sort og blærer op. Læg dem i en plastpose til de er kolde og
fjern så
Bland flødeost, parmesan,
forårsløg, oregano, kapers og pinjekerner
Læg peberfrugtskivernepå
skinkeskiverne og skær skinken til i samme størrelse
Fjern peberfrugten og smør noget af osteblandingen på skinkeskiverne. Læg
peberfrugtskiverne ovenpå og smør lidt mere osteblanding over. Rul dem stramt
sammen fra den korte ende. Læg film over og sæt dem på køl i e time, eller til
de er faste. Skær dem i 1 cm skiver og server dem på cocktailpinde
Forberedelsestid: 30 minutter +
afkøling
Tilberedningstid: 10 minutter
Antal: 40 stk
|