MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Karrysuppe med skaldyr. (8 personer)

 

Ingredienser

·         16 kammuslinger (ca 300g)

·         400 g store rejer uden skal

·         spsk smør

·         1 knivspids safran tråde

·         2 små røde tørrede chilipebere

·         1 glas hvidvin

·         3 dl piskefløde

·         ¾ tsk groft salt

·         friskkværnet peber

·         2 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe

 

Pynt

·         8 kogte jomfru hummere

·         2 spsk groft hakket frisk koriander, fennikeltop eller bredbladet persille

 

Tilbehør

·         200 g lun flute

 

Hvis skaldyrene er frosne tøes de op i en sigte. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Halver kammuslingerne på tværs. Varm smør og safran på en pande ved jævn varme – smørret må ikke blive brunt. Tilsæt først kammuslingerne og vend dem i smørret i ca 1 min og tilsæt rejer. Skru lidt op for varmen, tilsæt smuldret chili og hæld hvidvin på panden. Lad vinen koge lidt ind til der kun er lidt tilbage. Tilsæt fløde og kog et øjeblik til stuvningen tykner. Smag til med salt og peber.

 

Varm suppen som angivet på emballagen. Fordel skaldyrsstuvningen i varme tallerkener og hæld den varme suppe over. Pynt suppen og server straks.