MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Rucola og spinat salat med druer og melon, hertil sprødt stegt lufttørret skinke.

4 personer

 

  • ·        1 bundt rucola

  • ·        ½ bakke spinat

  • ·        100 g druer

  • ·        ½ melon

  • ·        2-3 spsk jomfru olivenolie

  • ·        1 fed hvidløg

  • ·        2 spsk citronsaft

  • ·        4 skiver lufttørret skinke

  • ·        1 g groft salt

  • ·        1 g sukker

  • ·        1 knivspids knust hvid peber

  • ·        200 g brød 

Rucola og spinat skylles og tørres efter eller slynges godt. Olie, hvidløg og citronsaft blendes og smages til med sukker, salt og peber. Del druer i 2 og fjern evt kerner. Melonen ordnes og skæres ud i grove stykker. Vend druer og melon med dressingen. Den lufttørrede skinke deles i 2, bages sprød mellem 2 bageplader i ca 10 – 15 minutter ved 180° - husk bagepapir. Lægges på køkkenrulle og afkøles. Ved anretning vendes salaten med dressing. Anrettes på tallerken og der pyntes med den sprøde skinke og server groft brød dertil.