Rucola og spinat salat med
druer og melon, hertil sprødt stegt lufttørret skinke.
4 personer
-
·
1 bundt rucola
-
·
½ bakke spinat
-
·
100 g druer
-
·
½ melon
-
·
2-3 spsk jomfru olivenolie
-
·
1 fed hvidløg
-
·
2 spsk citronsaft
-
·
4 skiver lufttørret skinke
-
·
1 g groft salt
-
·
1 g sukker
-
·
1 knivspids knust hvid peber
-
·
200 g brød
Rucola
og spinat skylles og tørres efter eller slynges godt. Olie, hvidløg og
citronsaft blendes og smages til med sukker, salt og peber. Del druer i 2 og
fjern evt kerner. Melonen ordnes og skæres ud i grove stykker. Vend druer og
melon med dressingen. Den lufttørrede skinke deles i 2, bages sprød mellem 2
bageplader i ca 10 – 15 minutter ved 180° - husk bagepapir. Lægges på køkkenrulle
og afkøles. Ved anretning vendes salaten med dressing. Anrettes på tallerken
og der pyntes med den sprøde skinke og server groft brød dertil. |