Hummer med Ingefærkrydret Smørsauce
4
personer
Ingredienser
·
2
store, kogte hummere
·
1 dl
tør hvidvin
·
1 dl
piskefløde, 38%
·
1 tsk
hummerfond
·
2 spsk
hakket bredbladet persille
·
1 spsk
fintrevet frisk ingefær
·
50 g
kold smør i tern
Tilbehør
Kom vinen i en lille
tykbundet gryde og kog den ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min eller til
der er ca. ½ dl tilbage. Tilsæt fløde, fond, persille og ingefær og kog det
yderligere ca 2 min. Tag gryden og tilsæt smørret lidt efter lidt under kraftig
piskning.
Del hummerne i halve
– varm dem i lidt letsaltet kogende vand i ca. 1 min.
Server med den varme
sauce og brød til.
Tips:
Du kan stille sorbeten i køleskabet i ca. 45 min. og derefter kugle den op - læg
straks iskuglerne i fryseren. De kan serveres direkte fra fryseren, og det gør
det lidt nemmere ved serveringen.
|