MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Hummer med Ingefærkrydret Smørsauce

4 personer

Ingredienser

·         2 store, kogte hummere

·         1 dl tør hvidvin

·         1 dl piskefløde, 38%

·         1 tsk hummerfond

·         2 spsk hakket bredbladet persille

·         1 spsk fintrevet frisk ingefær

·         50 g kold smør i tern 

Tilbehør

  • Groft brød

Kom vinen i en lille tykbundet gryde og kog den ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tilsæt fløde, fond, persille og ingefær og kog det yderligere ca 2 min. Tag gryden og tilsæt smørret lidt efter lidt under kraftig piskning. 

Del hummerne i halve – varm dem i lidt letsaltet kogende vand i ca. 1 min.

Server med den varme sauce og brød til.

Tips: Du kan stille sorbeten i køleskabet i ca. 45 min. og derefter kugle den op - læg straks iskuglerne i fryseren. De kan serveres direkte fra fryseren, og det gør det lidt nemmere ved serveringen.