MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Rejer i safrancreme med æble & fennikel (6-8 pers)

Ingredienser:

  • 250 g fintsnittet fennikel

  • 1 tsk. sukker

  • ½ tsk. salt

  • ½ tsk. peberblanding

  • 1 spsk. citronsaft

  • 1 stort saftigt æble i meget tynde skiver

  • 400 g ekstra store rejer

  • 1 knsp. safran

  • 1 spsk. kogende vand

  • 1 stor rød chili

  • 1 fed knust hvidløg

  • 100 g ægte mayonnaise

  • salt, peber

  • 1 bdt. kørvel

  • ½ bdt. fransk estragon

 

Blancher fennikel hurtigt i kogende vand, ogskyl godt i koldt vand.

Pres vandet fra og bland med sukker, salt, peber og citronsaft.

Tilsæt æble og rejer og bland godt.

Rør safran og kogende vand sammen.

Findel chili, hvidløg, mayonnaise og safran med en stavblender, og smag til med salt og peber.

Vend dressingen i salaten lidt ad gangen, og drys godt med kørvel samt hakket estragon.

Server salaten med lun flutes.