Frølår med champignoncreme (4
pers)
Ingredienser frølår:
Optø frosne frølår eller lad frølår
fra dåse dryppe godt af. Tør dem godt af med køkkenrulle, og drys med salt og
peber. Smelt smørret på panden og lad det netop bruse af. Brun frølårene
godt på begge sider og kom 1 spsk. hvidvin ved. Lad frølårene småsimre nogle
minutter, og hold dem varme mens saucen laves.
Ingredienser champignoncreme:
Skær rodskiven
af champignonerne, skyl dem under rindende koldt vand og lad dem dryppe godt af
i en sigte. Skær dem i kvarter eller skiver. Smelt fedtstoffet og svits
champignonerne let gyldne heri. Tilsæt fløden og lad det koge svagt, til det
begynder at jævne, 5-8 min.
Smag til med
citronsaft, salt og peber, tilsæt hvidvin. Kan jævnes yderligere med lidt
maizenamel udrørt i koldt vand.
Serveres
med ristet brød.
Drik en
halvtør hvidvin til.
|