MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Rejer med persillepesto i flækket kokosnød(4 personer)

Ingredienser:
 

  • 1 pk. Royal Greenland rejer med persillepesto
  • 2 stk. kokosnødder
  • 1 stk. porre, snittet i meget fine skiver
  • 1 stk. lille rødløg, finthakket
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1/4 dl. limesaft
  • 1/4 dl. sirup
  • 1/4 dl. soya
  • 1/4 rød chili
  • 1 spsk. friskhakket koriander
  • 1 tsk. friskhakket timian
  • 1 bndt. purløg
  • friskkværnet peber og havsalt
  • 1 kg. alm. groft salt, til anretning

Tilbehør: Brød og iskold hvidvin

Kokosnødderne flækkes og de halve nødder sættes i groft salt i fire dybe tallerkener således, at de ikke vælter.
Kokosmælk, limesaft, sirup, soya, chili og koriander blendes og smages til med salt og peber.
Rejerne vendes med pesto, porre og rødløg og fordeles i de fire halve kokosnødder.
Den friskblendede kokosblanding hældes forsigtigt over og nødderne pyntes med purløg og hakket timian.
Serveres evt. med iskold hvidvin og brød