MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Butterdejssnegle med laks.

Butterdejssnegle: 

2 plader butterdej
1 dl. Frisk dild
Æg til pensling

Butterdejspladerne rulles ud til ca 20 x 18 cm, lægges i forlængelse af hinanden og presses sammen (20 x 36). Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles over. Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse på ca. 20 cm. og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Sneglene lægges på en bageplade med bagepapir og presses lidt. Pensles med sammenpisket æg. Sneglene bages ved 200° i 12-15 min. Og afkøles.

 Peberrodscreme:

100 g. Philidelphia  friskost
½ spsk. Fintrevet peberrod
salt, peber
½ dl. Piskefløde
100 g.  røget laks

Friskost og peberrod røres sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til skum og vendes i cremen.

Sneglene lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med salatblade.