Butterdejssnegle
med laks.
Butterdejssnegle:
2 plader
butterdej
1 dl. Frisk dild
Æg til pensling
Butterdejspladerne
rulles ud til ca 20 x 18 cm, lægges i forlængelse af hinanden og presses
sammen (20 x 36). Butterdejen pensles med sammenpisket æg, og dilden fordeles
over. Butterdejen rulles sammen til en tyk pølse på ca. 20 cm. og skæres i
ca. 1 cm. tykke skiver. Sneglene lægges på en bageplade med bagepapir og
presses lidt. Pensles med sammenpisket æg. Sneglene bages ved 200° i
12-15 min. Og afkøles.
Peberrodscreme:
100 g.
Philidelphia friskost
½ spsk. Fintrevet peberrod
salt, peber
½ dl. Piskefløde
100 g. røget laks
Friskost og
peberrod røres sammen og smages til med salt og peber. Fløden piskes til skum
og vendes i cremen.
Sneglene
lægges sammen to og to med peberrodscreme og røget laks. Fadet pyntes med
salatblade. |