Torskeloins og
skaldyr bagt i kokosmælk (4 personer)
-
·
500 g torskeloins
-
·
Kammuslinger
-
·
Varmtvandsrejer uden skal
-
·
1 løg
-
·
8 cherrytomater i skiver
-
·
2 røde peberfrugter
-
·
1 fed hvidløg
-
·
1 dåse kokosmælk
-
·
limefrugt-juice - ca 3 spiseskefulde
-
·
Ris
-
·
Brød
Tænd ovnen på 200 grader
Skær loins'ene i mundrette stykker
Skær løg, tomater og peberfrugter i tynde skiver og hak
hvidløget fint
Læg fisk, muslinger, rejer og grøntsager mellem hinanden i
et mellemstort fad
Hæld kokosmælken over, tilsæt limesaft, hvidløg, salt og
peber
Stil fadet i ovnen 25-30 minutter
Ved servering serveres kogt ris i skåle, hvor blanding så
hældes over - serveres med godt brød til
|