MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Torskeloins og skaldyr bagt i kokosmælk (4 personer)

  • ·         500 g torskeloins

  • ·         Kammuslinger

  • ·         Varmtvandsrejer uden skal

  • ·         1 løg

  • ·         8 cherrytomater i skiver

  • ·         2 røde peberfrugter

  • ·         1 fed hvidløg

  • ·         1 dåse kokosmælk

  • ·         limefrugt-juice - ca 3 spiseskefulde

  • ·         Ris

  • ·         Brød

Tænd ovnen på 200 grader

Skær loins'ene i mundrette stykker

Skær løg, tomater og peberfrugter i tynde skiver og hak hvidløget fint

Læg fisk, muslinger, rejer og grøntsager mellem hinanden i et mellemstort fad

Hæld kokosmælken over, tilsæt limesaft, hvidløg, salt og peber

Stil fadet i ovnen 25-30 minutter

 

Ved servering serveres kogt ris i skåle, hvor blanding så hældes over - serveres med godt brød til