Spinatomelet med røget laks
(14-16 pers)
Ingredienser:
-
Bund:
-
4 æggeblommer
-
4 piske æggehvider
-
450 g spinat
-
1 1/2 dl piskefløde
(eller kaffefløde)
-
salt og peber
-
Fyld:
-
2
flødeoste à 200 g (f.eks. Philadelphia light)
-
1 citron
-
1 tsk. flydende
bouillon (f.eks. fisk, skaldyr eller kalv)
-
400 g røget laks i små
stykker
-
1 rød peberfrugt
-
1/4 revet løg
-
Pynt:
-
2 citroner
-
salat
-
Tilbehør:
-
Flute
Fremgangsmåde:
Ingredienserne til bunden blandes sammen. Bunden bages ved 200 grader i 15-20
minutter og skubbes over på et vådt viskestykke. Ingredienserne til fyldet
blandes sammen, bredes ud på bunden, som rulles sammen til en roulade.
Rouladen skæres ud i stykker på 2-3 cm og anrettes med en citronbåd og lidt
salat. Der serveres flute til.
|