MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Spinatomelet med røget laks (14-16 pers)

Ingredienser:
 

  • Bund:
  • 4 æggeblommer
  • 4 piske æggehvider
  • 450 g spinat
  • 1 1/2 dl piskefløde (eller kaffefløde)
  • salt og peber
  • Fyld:
  • 2 flødeoste à 200 g (f.eks. Philadelphia light)
  • 1 citron
  • 1 tsk. flydende bouillon (f.eks. fisk, skaldyr eller kalv)
  • 400 g røget laks i små stykker
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/4 revet løg
  • Pynt:
  • 2 citroner
  • salat
  • Tilbehør:
  • Flute

Fremgangsmåde:

Ingredienserne til bunden blandes sammen. Bunden bages ved 200 grader i 15-20 minutter og skubbes over på et vådt viskestykke. Ingredienserne til fyldet blandes sammen, bredes ud på bunden, som rulles sammen til en roulade.

Rouladen skæres ud i stykker på 2-3 cm og anrettes med en citronbåd og lidt salat. Der serveres flute til.