Guld-is
med Rucolakage og friske bær (4. personer)
Ingredienser is:
·
To forskellige gode is
·
Mørk chokolade til overtræk
·
Guld-pulver hjemmbragt fra Amerika
Is lægges lagvis i glas, overtrækkes med smelte chokolade
og drysses med amerikansk guld
Ingredienser Rucola-kage:
Bund:
·
125 g smør
·
140 g hvedemel
·
140 g brun farin
·
50 g kokos
Karamelfyldet:
·
1 dåse kondenseret sødet mælk
·
3 spsk ahornsirup
·
Lidt salt
·
30 g smør
Toppen:
·
125 mørk chokolade
·
25 g smør
Bunden: varmes og røres sammen i en gryde og hældes
i fad på 20x20 cm. Bages i ovnen i 12-15 minutter ved 175 C.
Lav karamelfyld: Koges op under under omrøring og
lad ’koge’ i 10 minutter
Når kage kommer ud skal fyld hældes ovenpå
Kagen bages yderligere 10-15 minutter
Køles af og smeltet chokolade og smør hældes over. Sættes
derefter i køleskab
Is, Rucolakage og friske bær serveres
|