MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Guld-is med Rucolakage og friske bær (4. personer)

Ingredienser is:

·         To forskellige gode is

·         Mørk chokolade til overtræk

·         Guld-pulver hjemmbragt fra Amerika

Is lægges lagvis i glas, overtrækkes med smelte chokolade og drysses med amerikansk guld

Ingredienser Rucola-kage:

Bund:

·         125 g smør

·         140 g hvedemel

·         140 g brun farin

·         50 g kokos

Karamelfyldet:

·         1 dåse kondenseret sødet mælk

·         3 spsk ahornsirup

·         Lidt salt

·         30 g smør

Toppen:

·         125 mørk chokolade

·         25 g smør

Bunden: varmes og røres sammen i en gryde og hældes i fad på 20x20 cm. Bages i ovnen i 12-15 minutter ved 175 C.

Lav karamelfyld: Koges op under under omrøring og lad ’koge’ i 10 minutter

Når kage kommer ud skal fyld hældes ovenpå

Kagen bages yderligere 10-15 minutter

Køles af og smeltet chokolade og smør hældes over. Sættes derefter i køleskab

Is, Rucolakage og friske bær serveres