MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

RabarberKompot.

6 personer

 RabarberkompotJordbærsalsa

·         600 g rabarber

·         250 g sukker

 Tilbehør

·         1 l god vaniljeis

·         12 biscotti

 

 

 

 

Rabarberkompot, dagen i forvejen: Tænd ovnen pa 200°. Rens rabarberne under koldt vand, og skær urenheder væk med en lille skarp kniv. Skær rabarberne i 3 cm lange stykker, som lægges i et ovnfad og dækkes med sukker.

Bag rabarberne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre. Rør endelig ikke i dem, da de så vil trævle. Lad rabarberkompotten køle helt af i køleskabet natten over

 Servering: Tag vaniljeisen ud af fryseren, ca. 20 minutter, før desserten skal serveres.

Knus biscottierne mellemfint.

Fordel rabarberkompotten i 6 dessertglas. Lag iskugler i glassene, og pynt med de knuste biscotti.

Tips: Når biscottierne skal knuses, kan du gøre det i en morter. Eller du kan lægge biscottierne i en frysepose og knuse dem med en kagerulle.