RabarberKompot.
6 personer

RabarberkompotJordbærsalsa
·
600 g
rabarber
·
250 g sukker
Tilbehør
·
1 l god
vaniljeis
·
12 biscotti
Rabarberkompot,
dagen i forvejen: Tænd ovnen pa 200°. Rens rabarberne under koldt vand, og skær
urenheder væk med en lille skarp kniv.
Skær
rabarberne i 3 cm lange stykker, som lægges i et ovnfad og dækkes med sukker.
Bag rabarberne i
ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre.
Rør
endelig ikke i dem, da de så vil trævle.
Lad
rabarberkompotten køle helt af i køleskabet natten over
Servering:
Tag vaniljeisen ud af fryseren, ca. 20 minutter, før desserten
skal serveres.
Knus biscottierne
mellemfint.
Fordel
rabarberkompotten i 6 dessertglas.
Lag
iskugler i glassene, og pynt med de knuste biscotti.
Tips:
Når
biscottierne skal knuses, kan du gøre det i en morter. Eller du kan lægge
biscottierne i en frysepose og knuse dem med en kagerulle.
|