MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 


 

Upside down vaniljeis med brombær og ferskner 8 pers

·         200 g brombær

·         4 spsk flormelis

·         1 dåse syltede ferskner

·         1 liter god vaniljeis

Blend brombærrene med lidt af saften og flormelis. Smag puréen til.
Skær fersknerne i små terninger.

Ved servering: tag isen ud af fryseren før, den skal anrettes. Fyld fersken i glassene, kom et par spsk brombærpuré i hvert glas og fyld op med isen. Der må ikke være luft, for så falder frugten ned, når du vender glassene, så brug en ske til at mase isen ned over frugten.

Kom en tallerken over hvert glas og vend hurtigt rundt, mens du holder på begge dele. Servér resten af hindbær-puréen til.

Tip: man skal ikke bruge for store vinglas, da de skal fyldes helt op med is. Så hvidvinsglas er passende