MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Pernodpocheret ananas med vanilleparfait, jordbær og melonkugler (8 prs)

    Ingredienser:

  • 4 mindre ananas

  • 1 ltr vand

  • 1 stang vanille

  • 500 gr sukker

  • 2½ dl Pernod

  • 1 bakke jordbær

  • 1 melon

Ingredienser Vanilleparfait:

  • 8 pasteuriserede æggeblommer

  • 75 g sukker

  • 4 tsk vanillesukker

  • 3/4 ltr piskefløde

Ananaserne halveres på langs og lægges i sukkerlage, hvori der er tilsat Pernod. Giv ananaserne et hurtigt opkog og sæt dem på køl i lagen natten over. Frugtkødet løsnes, skæres i terninger og lægges tilbage i de halve ananas. Skyl jordbærrene, skær dem i skiver og pynt tallerkenen med jordbær, melonkugler og vanilleparfait.

Vanilleparfait: Æggeblommer, vanillesukker og sukker piskes hvidt, fløden piskes stiv og vendes i æggemassen, fyldes i form og fryses.