MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Triple Chokoladecreme i glas med syrlige frugter

Mørk chokoladecreme:

  • 150 g mørk chokolade

  • ½ dl chilichokoladelikør

  • 1½ blade husblas

  • 1 æggeblomme

  • 2½ dl fløde

  • 1 helt æg

Lys chokoladecreme:

  • 150 g lys chokolade

  • ½ dl Bailey

  • 1½ blade husblas

  • 1 æggeblomme

  • 2½ dl fløde

  • 1 helt æg

Hvid chokoladecreme:

  • 150 g hvid chokolade

  • ½ dl Contreau

  • 1½ blade husblas

  • 1 æggeblomme

  • 2½ dl fløde

  • 1 helt æg

Start med den mørke chokolade: Smelt chokoladen i et vandbad. Kog likøren op, udblød husblasen, vend det i og pisk det sammen med æggeblommen. Vend det med den smeltede chokolade. Tilsæt fløde (den må ikke være for kold), som er letpisket, og hele æg, som er letpiskede.
Fyld det i bunden af høje glas ca. 1/3 op. Stil glassene på køl i ca 60 minutter.

Gentag processen med den lyse og hvide chokolade. Læg dem også i lag i glassene. Server afkølet.

Server med syrlige frugter som tilbehør, f.eks. appelsinfileter og ananasstykker