Triple Chokoladecreme i glas med syrlige frugter
Mørk
chokoladecreme:
-
150 g mørk chokolade
-
½ dl chilichokoladelikør
-
1½ blade husblas
-
1 æggeblomme
-
2½ dl fløde
-
1 helt æg
Lys chokoladecreme:
-
150 g lys chokolade
-
½ dl Bailey
-
1½ blade husblas
-
1 æggeblomme
-
2½ dl fløde
-
1 helt æg
Hvid chokoladecreme:
-
150 g hvid chokolade
-
½ dl Contreau
-
1½ blade husblas
-
1 æggeblomme
-
2½ dl fløde
-
1 helt æg
Start med den mørke chokolade:
Smelt chokoladen i et vandbad. Kog likøren op, udblød husblasen, vend det i og
pisk det sammen med æggeblommen. Vend det med den smeltede chokolade. Tilsæt
fløde (den må ikke være for kold), som er letpisket, og hele æg, som er
letpiskede.
Fyld det i bunden af høje glas ca. 1/3 op. Stil glassene på køl i ca 60
minutter.
Gentag processen med den lyse og
hvide chokolade. Læg dem også i lag i glassene. Server afkølet.
Server med syrlige frugter som
tilbehør, f.eks. appelsinfileter og ananasstykker
|