Blomme Semifreddo
8
personer

Ingredienser
·
4
pasteuriserede æggeblommer
·
50 g
flormelis
·
100 g hvid
chokolade
·
3 dl
piskefløde
·
8-10 blommer
·
50 g sukker
·
½ dl vand
·
10
ladyfingers
·
1 dl sherry
·
Mynte til
pynt
Pisk æggeblommer og
flormelis hvidt. Kom fløden i og pisk til blødt skum. Smelt chokoladen i
mikroovn eller over vand-bad. Rør chokoladen i æggemassen. Vend chokolademassen
i skummet. Kom ismassen i en fryseegnet form. Frys isen ca. 4 timer.
Halvér blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i tern og kog dem op i en
gryde sammen med sukker og vand 5-10 min. Afkøl det.
Knus ladyfingers og kom dem i 8 portionsglas. Dryp med marsala. Fordel blommer
og blød is lagvist i glassene. Pynt gerne med frisk mynte eller citronmelisse.
|