MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Blomme Semifreddo

8 personer

 

 

Ingredienser

·         4 pasteuriserede æggeblommer

·         50 g flormelis

·         100 g hvid chokolade

·         3 dl piskefløde

·         8-10 blommer

·         50 g sukker

·         ½ dl vand

·         10 ladyfingers

·         1 dl sherry

·         Mynte til pynt

Pisk æggeblommer og flormelis hvidt. Kom fløden i og pisk til blødt skum. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vand-bad. Rør chokoladen i æggemassen. Vend chokolademassen i skummet. Kom ismassen i en fryseegnet form. Frys isen ca. 4 timer.

Halvér blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i tern og kog dem op i en gryde sammen med sukker og vand 5-10 min. Afkøl det.

Knus ladyfingers og kom dem i 8 portionsglas. Dryp med marsala. Fordel blommer og blød is lagvist i glassene. Pynt gerne med frisk mynte eller citronmelisse.