|
Chokoladefondant med hindbærcoulis og flødeis (10-12 stk.) Ingredienser:
Fremgangsmåde: Smørret smeltes i en tykbundet gryde, chokoladen tilsættes og smeltes i smørret. Tilsæt nu sukkeret og rør det godt ud i chokolademassen. Herefter tilsættes melet lidt ad gangen. Til sidst tilsættes æggene et ad gangen, og massen hældes i smurte portionsforme. Bages i ovnen ved 200°c i ca. 10 minutter, eller til toppen ser bagt ud. Chokoladefondant er en fantastisk oplevelse, da den skal være ubagt i midten, så fortvivl ikke, hvis I tror, kagen er ufærdig. Sådan skal den være. Bør serveres lige når den er kommet ud af ovnen. Kan laves 1-2 dage i forvejen og stilles på køl.
Hindbærcoulis:
Fremgangsmåde: Hindbærrene og sukkeret koges langsomt op og simrer i 5 minutter ved konstant omrøring. Massen sigtes og afkøles. Nydes med en god vanilleis.
|