MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Chokopanna Cotta - Appelsin fileter, jordbær, hindbær og blåbær vendt i mynte

4 personer

Ingredienser

·         ½ l piskefløde 38%

·         1 dl sukker

·         korn af 1 vanilje stang

·         ½ stængel citrongræs

·         50 g mørk chokolade (55% kakao)

·         3 blade husblas

Tilbehør

·         1 appelsin i fileter

·         jordbær

·         hindbær

·         blåbær

·         mynteblade

Bring fløde, sukker, vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca. 10 min – eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg imens husbals i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail- eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.

Server chokopanna cotta med appelsinfileter, jordbær, hindbær og blåbær, der er vendt med frisk mynte.