Chokopanna Cotta -
Appelsin fileter, jordbær, hindbær og
blåbær vendt i mynte
4
personer
Ingredienser
·
½ l
piskefløde 38%
·
1 dl
sukker
·
korn
af 1 vanilje stang
·
½
stængel citrongræs
·
50 g
mørk chokolade (55% kakao)
·
3
blade husblas
Tilbehør
·
1
appelsin i fileter
·
jordbær
·
hindbær
·
blåbær
·
mynteblade
Bring fløde, sukker,
vaniljekorn, citrongræs og chokolade i kog i en tykbundet gryde. Kog det i ca.
10 min – eller til chokoladen er smeltet. Lad det køle let af i ca. 15 min. Læg
imens husbals i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tag det op, knug det fri af væde
og rør det ud i chokoladeblandingen. Si blandingen og hæld den evt. i cocktail-
eller champagneglas. Stil glassene i køleskab i mindst 4 timer.
Server chokopanna
cotta med appelsinfileter, jordbær, hindbær og blåbær, der er vendt med frisk
mynte.
|