MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Rabarberkompot.6 personer

 

Ingredienser

·         600 g rabarber.

·         250 g sukker.

·         1 ltr god vanilleis.

·         12 biscotti.

 

 

 

Dagen i forvejen:

Tænd ovnen på 200 °C. Rens rabarberne under koldt vand og skær urenheder væk med en lille skarp kniv. Skær rabarberne i 3 cm lange stykker som lægges i et ovnfast fad og dækkes med sukker.

Bag rabarberne i ovnen i ca 20 minutter til de er møre. Rør endeligt ikke i dem da de så vil trevle. Lad rabarberkompotten køle helt af i køleskabet natten over.

 

På selve dagen:

Tag vanilleisen ud af fryseren ca 20 minutter før desserten skal serveres.

Knus biscotti’erne mellemfint.

Fordel rabarberkompotten i 6 dessertglas. Læg iskugler i glassene og pynt med de knuste biscotti.