MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Mandelbund med abrikoser og marcipanflødeskum.(6 pers.)

 Mandelbund:

  • 100 g sukker

  • 100 g smuttede, finthakkede mandler

  • 2 æggehvider

 1 stor dåse halve abrikoser i lage

 Marcipanflødeskum:

  • ¼ l piskefløde

  • 100 g groftrevet marcipan

  • 100 g hakket chokolade

 Pynt: Smørristede mandler

  • 25 g smør

  • 25 g smuttede, halverede mandler

 Mandelbund:

Bland sukker og mandler. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i mandlerne. Fordel blandingen i en smurt og raspdrysset springform. Bag den ved 175 gr. C i ca. 35 min. Lad den køle af. 

Marcipanflødeskum:

Pisk fløden stiv. Rør den groftrevne marcipan og den hakkede chokolade i.

 Dryp mandelbunden med Amaretto. Læg de afdryppede abrikoser på og fordel marcipanflødeskummet over. Pynt med smørristede mandler