MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Skumkysfondue

Ingredienser Fondue:
 

  • 6 tsk maizena
  • 4,75 dl kaffefløde
  • 185 g skumfiduser (marshmallows)
Ingredienser Sprøde kager:
  • 2 spsk lys sirup
  • 60 g kakao
  • 90 g rice crispies
1. Sprøde kager: Kom smør og sirup i en kasserolle og rør det over svag varme, til det er smeltet. Tag kasserollen af varmen, tilsæt kakao og rice crispies og rør det, til det er godt blandet. Fordel blandingen i små papirforme med en teske og stil dem koldt - evt i køleskabet, til kagerne er sprøde. Der bliver ca. 60 kager.
2. Rør i en kasserolle en jævning af maizena og lidt fløde, tilsæt resten af fløden og skumfiduserne. Sæt kasserollen over svag varme og rør til cremen er blevet tyk og skumfiduserne er smeltet. Hældes i fonduegryden og serveres varm med de sprøde kager til.