Skumkysfondue
Ingredienser Fondue:
-
6 tsk maizena
-
4,75 dl kaffefløde
-
185 g skumfiduser (marshmallows)
Ingredienser Sprøde kager:
-
2 spsk lys sirup
-
60 g kakao
-
90 g rice crispies
1. Sprøde kager: Kom smør og sirup
i en kasserolle og rør det over svag varme, til det er smeltet.
Tag kasserollen af varmen, tilsæt kakao og rice crispies og rør
det, til det er godt blandet. Fordel blandingen i små papirforme
med en teske og stil dem koldt - evt i køleskabet, til kagerne er
sprøde. Der bliver ca. 60 kager.
2. Rør i en kasserolle en jævning
af maizena og lidt fløde, tilsæt resten af fløden og
skumfiduserne. Sæt kasserollen over svag varme og rør til
cremen er blevet tyk og skumfiduserne er smeltet. Hældes i fonduegryden
og serveres varm med de sprøde kager til.
|