MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Ispyramide med marengs.(8-10 portioner)

Ingredienser:

  • 150-200 g marengs

  • 2 l vanilleis

  • 3 dl piskefløde

Chokoladesauce:

  • 1 dl kakao

  • 1 dl vand

  • 1 dl sukker

Pynt:

  • Ca. 225 g hindbær

  • 1 ds henkogte ferskner

  • 1 ds henkogte abrikoser

  • Evt. kiwifrugter og bananer

  • Evt. flødeskum

 1.        Form isen som en pyramide. Sæt marengs udenpå. Pisk fløden og sæt den på i små toppe. Sæt desserten i fryseren og dæk med folie, så snart den er stivnet.

2.       Rør ingredienserne til chokoladesaucen sammen i en lille tykbundet gryde. Lad saucen koge igennem under omrøring og lad den køle af.

3.       Tag pyramiden ud af fryseren en halv time inden serveringen og sæt den i køleskabet. Dekorér lige før serveringen med den kolde chokoladesauce og pynt med hindbær og ferskenbåde og øvrige frugter. Sæt den resterende chokoladesauce på bordet i en skål for sig.