Ispyramide med marengs.(8-10 portioner)
Ingredienser:
-
150-200
g marengs
-
2
l vanilleis
-
3
dl piskefløde
Chokoladesauce:
-
1
dl kakao
-
1
dl vand
-
1
dl sukker
Pynt:
1.
Form
isen som en pyramide. Sæt marengs udenpå. Pisk fløden og sæt den på i små
toppe. Sæt desserten i fryseren og dæk med folie, så snart den er stivnet.
2.
Rør
ingredienserne til chokoladesaucen sammen i en lille tykbundet gryde. Lad saucen
koge igennem under omrøring og lad den køle af.
3.
Tag
pyramiden ud af fryseren en halv time inden serveringen og sæt den i køleskabet.
Dekorér lige før serveringen med den kolde chokoladesauce og pynt med hindbær
og ferskenbåde og øvrige frugter. Sæt den resterende chokoladesauce på
bordet i en skål for sig.
|