Bagte Blommer
Med brændt hvid Chokolade og rørt
Vanille Is
4
personer
Ingredienser, Bagte
Blommer
·
400 g
Blommer i kvarte og halve
·
100 g
Sukker
·
1
Vanillle Stang
Brændt hvid
Chokolade
·
50 g
finthakket hvid Chokolade
·
25 g
grofthakket Mandler

Diverse
·
½ ltr
Vanille Flødeis
·
Friske
Mynteblade til Pynt
Bagte Blommer
Vend blommerne
sammen med sukker og vanillekorn i en lille bradepande. Bag blommerne midt i
ovnen ved 200°C i ca 20 min og lad dem køle let af.
Brændt hvid
Chokolade
Vend chokoladen og
mandler sammen og fordel blandingen i et tyndt lag på en plade med bagepapir.
Bag midy i ovnen ved 200°C i ca 5 min til chokoladen er gylden. Tag ud og lad
køle af på en rist.
Anret de bagte
blommer i glas og fordel isen i kugler herpå. Bryd chokoladen i mindre stykker
og fordel på isen. Pynt med friske mynte blade.
|