MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

Bagte Blommer

 

Med brændt hvid Chokolade og rørt Vanille Is

4 personer

 

Ingredienser, Bagte Blommer

·         400 g Blommer i kvarte og halve

·         100 g Sukker

·         1 Vanillle Stang

 

 

Brændt hvid Chokolade

·         50 g finthakket hvid Chokolade

·         25 g grofthakket Mandler

 

Diverse

·         ½ ltr Vanille Flødeis

·         Friske Mynteblade til Pynt

 

 

 

 

 

Bagte Blommer

Vend blommerne sammen med sukker og vanillekorn i en lille bradepande. Bag blommerne midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min og lad dem køle let af.

 

Brændt hvid Chokolade

Vend chokoladen og mandler sammen og fordel blandingen i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Bag midy i ovnen ved 200°C i ca 5 min til chokoladen er gylden. Tag ud og lad køle af på en rist.

 

Anret de bagte blommer i glas og fordel isen i kugler herpå. Bryd chokoladen i mindre stykker og fordel på isen. Pynt med friske mynte blade.