MADKLUBBEN ANNO 1991's hjemmeside
Gå til forsiden

 

 

Bailey is med chokolade

8 personer

Ingredienser

·         8 dl piskefløde

·         8 æggeblommer, pasteuriseret

·         2 vanille stænger

·         2 dl Bailey

·         5 dl piskefløde

·         200 g hakket mørk chokolade

 Flæk de 2 Vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde (8 dl), æggeblommer og florsukker. Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.

Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til. Når den er kold smages den til med Baileys. (Husk at tage vanillestængerne op).

Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og vend den piskede fløde (5 dl) i og sæt den på frost igen til den er færdig.

 Anrettes og pyntes med groft hakket chokolade på topppen.