Bailey is med chokolade
8
personer
Ingredienser
·
8 dl
piskefløde
·
8
æggeblommer, pasteuriseret
·
2 vanille
stænger
·
2 dl Bailey
·
5 dl
piskefløde
·
200 g hakket
mørk chokolade
Flæk de 2
Vanillestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter
fløde (8 dl), æggeblommer og florsukker. Varm blandingen igennem (må IKKE koge)
under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.
Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til. Når den er kold smages den
til med Baileys. (Husk at tage vanillestængerne op).
Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og
vend den piskede fløde (5 dl) i og sæt den på frost igen til den er færdig.
Anrettes og pyntes
med groft hakket chokolade på topppen.
|